Actualitat

Engegant un programa al voltant de la reconversió laboral del sector

04/11/2014

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya engegarem aquesta tardor un programa al voltant de la reconversió laboral dels professionals de la dansa, de la mà del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Es tracta d’un projecte pilot a través del servei d’orientació del SOC. Mitjançant entrevistes i reflexions, tant individuals com en grup, es facilitarà un major coneixement del mercat laboral i es podrà avaluar si els professionals de la dansa compleixen els requisits que el mercat demana per accedir a una nova feina. El projecte vol establir una relació de confidencialitat i de col·laboració mútua que possibilitarà que apareguin noves competències per autoorientar-se progressivament en la situació laboral.

D’altra banda, també estem organitzant una jornada amb l’ACPDC, que tindrà lloc el proper 11 de desembre i que girarà entorn dels recursos socials i professionals per a ballarins i coreògrafs. Un dels temes que es tractaran serà la transició laboral, abordant els diferents models de transició dels professionals de la dansa a altres països, i sentint el testimoni d’una beneficiària. La jornada, de la qual us informarem en breu, serà gratuïta per als socis de l’APdC i de l’ACPDC.