Actualitat

Enclave, nou espai de Creació a Deltebre

27/12/2011

Aprofitant l’embranzida que el Festival Internacional Deltebre Dansa ha donat a Deltebre a l’hora de situar-lo en el mapa internacional de la creació, s’obre l’Espai de Creació Enclave, una aposta persona del ballarí i coreògraf Roberto Olivan que, amb la col·laboració del seu equip, ha reformat l’antiga discoteca Mina de Deltebre i l’ha convertida en un espai de creació, “un lloc únic on les arts, la creativitat i la cultura fluiran lliurement sense complexes ni limitacions”, asseguren.

A Enclave s’oferirà una gran oferta de formació, amb una àmplia varietat de cursos i tallers adreçats a tots els públics: pilates, pilates prepart i postpart, ioga, dansa contemporània, dansa urbana, iniciació al circ contemporani, dansa creativa, balls de saló i flamenc. 

Enclave també serà un “niu d’acollida”. L’espai s’obrirà a artistes i companyies d’arreu del món als qui oferiran les condicions idònies perquè desenvolupin lliurement les seves creacions. Enclave, a més a més, serà un aparador multidisciplinar.

El proper  divendres 30 de desembre, a partir de les 20h, s’inaugurarà l’espai amb una gran festa oberta a tothom.

www.enclave.cat