Actualitat

Encara no coneixes el Passaport de la Dansa?

09/02/2012

Si ets soci professional de l’APdC i tens pensat marxar a treballar o a estudiar a l’estranger, demana el passaport de la dansa i beneficia’t dels avantatges del sindicat d’allà on vagis. Tindràs cobertura a 19 països! També podràs beneficiar-te dels avantatges de l’Associació de Professionals de la Dansa de Madrid

Què és el passaport de la dansa?

El passaport de la dansa d’ Eurofia (Federació de sindicats i associacions d’artistes dins la Comunitat i l’Àrea Econòmica Europea) és un document que permet als professionals de la dansa beneficiar-se gratuïtament durant un any com a màxim d’una àmplia gama de serveis que ofereixen els diferents sindicats als països que en formen part.

Qui pot tenir el passaport?

 L’ APdC és un sindicat afiliat a la FAEE, federació que forma part d’ Eurofia, per tant, tots els socis professionals de l’APdC poden obtenir el passaport de la dansa.

Què pots aconseguir amb el passaport?

Assessorament en temes laborals: contractes i acords col·lectius, dret de propietat intel·lectual; protecció legal durant el treball; seguretat social i altres beneficis; assumptes fiscals i administratius; canvis en la professió,…
-Tallers i classes -organitzades pel sindicat- gratuïtes o a baix cost.
Descomptes a teatres.
-Informació sobre audicions i ofertes de treball.
-Informació o facilitats per a tractaments mèdics especialitzats.
-Descomptes a botigues especialitzades, gimnasos, clubs i centres de salut
-Informació sobre beques i subvencions,….

*La gama de serveis varia i depèn del nivell de compromís de cada sidicat que forma part d’ Eurofia. Recorda que aquests serveis són sense cost, o en alguns casos s’haurà de pagar per algun servei específic, igual que ho fan els membres locals.

Per accedir als serveis que t’ofereix el sindicat d’acollida només has de presentar el passaport.

On pots utilitzar el passaport?

A Àustria, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, França, Finlàndia, Regne Unit, Països Baixos, Grècia, Irlanda, Islàndia, Luxemburg, Letònia, Noruega, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa, Txèquia.
Consultar països.

Com pots aconseguir el passaport?

 Has de posar-te en contacte amb l’ APdC (info@dansacat.org/ 932682473) i demanar pel teu passaport de la dansa. També ens hauràs d’informar a quin sindicat et vols acollir per a que informem de la teva arribada. 

Acord amb l’Associació de professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid

A més a més, et recordem que tenim un conveni amb l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid. Els socis que vagin a treballar o estudiar a Madrid podran gaudir d’alguns dels avantatges de l’APDCM com a socis visitants: servei d’assessoria jurídica, informació, butlletins, entrades per espectacles i cursos a preus reduïts, borsa de treball, etc. Per a beneficiar-se d’aquest acord cal que aneu a l’APDCM i presenteu el carnet de l’APdC. No és necessari el Passaport de la Dansa.
www.porladanza.com/apd
 91 569 51 95