Actualitat

En marxa la segona edició del Danseu Festival

28/05/2014

Del 10 al 22 d’ agost tindrà lloc la segona  edició del Danseu Festival, un punt de trobada i d’intercanvi de dansa i cultures. Una estada de 13 dies a la Masia Mon Seré (Les Piles de Gaia. Conca de Barberà) envoltada d’espais naturals, on 25 participants d’arreu d’ Europa trobaran una plataforma per aprendre, investigar i compartir la dansa utilitzant la casa, les sales i els espais oberts de l’entorn.

El festival consta d’un workshop d’alt nivell amb professors de companyies europees de dansa contemporània i moviment que duran a terme classes de dansa contemporània, laboratoris de moviment i creacions amb els participants: Giovanni Scarcella (Itàlia), Sita Ostheimer (Londres), Sonia Rodríguez (Catalunya), Salah el Brogy (Egipte) i Olga Álvarez (Catalunya).

A més a més, hi ha haurà un programa d’activitats paral·leles, espectacles, classes amateurs, xerrades…, amb la intenció de crear interacció, no només entre els ballarins, també amb el públic que observa. Alguns dels professors, ballarins i artistes que estaran ensenyant, ballant o compartint les seves experiències són: Miquel Barcelona i Laura Vilar, Angie Mas, Mariona Castells, Xavier Pla, Cia. Lataimada/Olga Álvarez, Cia. D-creaN Dansa, Joan Rovira, Mei Casabona.

Les inscripcions ja estan obertes, i els socis i sòcies de l’APdC tenen un 5% de descompte.

Més informació i inscripcions aquí.
 
http://vimeo.com/75321449