Actualitat

En marxa la III Edició dels Premis Dansacat

02/08/2012

A l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) estem treballant en la tercera edició dels Premis Dansacat. Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. Per tal d’obrir els premis a les diferents realitats de la Dansa hi ha les categories: “Reconeixement Professional” i “Dansa i Societat“. Engauany hi afegim una nova categoria “Nous talents”. L’APdC també atorgarà el Premi al Soci (premi fora de concurs, decidit per la Junta de l’APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/ada en el desenvolupament dels objectius de l’APdC).

Al  setembre farem públiques de bases dels premis. Hi podran optar totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, corògrafs, gestors, il·luminadors, companyies,…), que hagin exercit la professió de l’1 de setembre de 2011 a l’1 de setembre de 2012 majoritàriament a Catalunya. Les candidatures només es podran presentar a través de www.dansacat.org. Convidem a tots els professionals de la dansa que compleixin els requisits a presentar-se, i també a presentar a altres candidats.

La forma d’elecció de les candidatures premiades serà la mateixa que en edicions anteriors. Una comissió de preselecció escollirà 3 finalistes per cada categoria, i els guanyadors s’escolliran per votació popular i es donaran a conéixer a l’acte d’entrega dels premis, que tindrà lloc al Sant Andreu Teatre, a finals de desembre.