Actualitat

En marxa la II Edició dels Premis Dansacat

23/08/2010

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) estem treballant en la segona edició dels Premis Dansacat. Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. Per tal d’obrir els premis a les diferents realitats de la Dansa hi ha dues categories: “Reconeixement Professional” i “Dansa i Societat“. L’APdC també atorgarà el Premi al Soci (premi fora de concurs, decidit per la Junta de l’APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/ada en el desenvolupament dels objectius de l’APdC).

A principis de setembre farem públiques de bases dels premis. Hi podran optar totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, corògrafs, gestors, il·luminadors, companyies,…), que hagin exercit la professió de l’1 de setembre de 2009 al 31 d’agost de 2010 majoritàriament a Catalunya. Les candidatures només es podran presentar a través de www.dansacat.org. Convidem a tots els professionals de la dansa que compleixin els requisits a presentar-se.

La forma d’elecció de les candidatures premiades serà la mateixa que als primers Premis Dansacat , de manera que els guanyadors/ guanyadores s’escolliran per votació popular i es faran públics a l’acte d’entrega dels premis que tindrà lloc a Barcelona al mes de desembre.