Actualitat

En marxa la 8a edició del Festival SÂLMON<

31/01/2020
El SÂLMON<, el festival dedicat a la dansa, la performance i les arts vives contemporànies, celebra la seva 8a edició del 30 de gener al 16 de febrer en diferents espais de la ciutat.

El festival vol ser un altaveu de l’ecosistema artístic de la ciutat promovent la trobada entre comunitats diferents (artistes, públic i professionals). La idea és que s’estableixi una relació coherent amb les estructures còmplices que permeten que el públic pugui gaudir de la proposta de l’artista més enllà del moment puntual del festival i que, més enllà de proveïr d’un espai de representació, el festival permeti la interacció i la participació del públic perquè aquest s’involucri.

Durant les tres setmanes de programació, el SÂLMON< comptarà amb l’actuació de més de 100 artistes locals, estatals i internacionals implicats i més de 35 propostes entre escèniques i expandida.

L’experimentació, la investigació i el valor del procés són peces clau del festival, amb una clara voluntat de reduir la distància entre artistes, agents i espectadors. La Bacanal n’és la concreció, on a partir de la investigació i la pràctica, busca la resonància entre cultura – educació – comunitat, apostant per un públic intergeneracional.

Per primera vegada s’incorporen en aquest diàleg de festival de ciutat el Teatre Lliure i La Capella com a còmplices dins la programació expandida del programa, i pel festival transitaran altres projectes vinculats a les arts vives, la mediació i l’acompanyament a la creació com ara la jornada professional internacional el 8 i 9 de febrer a La Caldera, la visita de PERMEA, Stalkers, PRO365 i BARYOLA, entre altres.

Podeu consultar tota la programació aquí.