Actualitat

Els socis i sòcies decidiu qui guanya el Premi Dansacat 2017. Proposa’ns candidats!

10/11/2016


Proposa’ns candidats fins al 30 de novembre


Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda el seu vessant més artístic i també el social.
Al 2014 vam repensar completament aquests reconeixements, passant a ser els socis i sòcies els qui proposen candidats, voten finalistes, i decideixen guanyador/a. A banda de donar especial rellevància al moment de l’entrega amb una GRAN FESTA DE LA DANSA, en la qual celebrarem els 30 anys de la creació de l’APdC.

Com seran els premis 2017?
Hi haurà un sol premi honorífic: el Premi Dansacat 2017. El pot guanyar qualsevol professional a nivell individual (soci o no soci de l’APdC), un projecte, una escola, una companyia, o una entitat que es dediqui a la Dansa, i desenvolupi la seva tasca majoritàriament a Catalunya.

El guanyador/a, que rebrà un premi simbòlic, es farà públic durant la FESTA DE LA DANSA, que es durà a terme el 3 de febrer al vespre, a La Caldera Les Corts.

Qui decideix el guanyador/a?
Els socis i sòcies de l’APdC. Fins al 30 de novembre ens heu de fer arribar com a màxim 3 propostes de candidats/ projectes que creieu mereixedors d’aquest premi i indicar-nos el motiu pel qual els proposeu. No hi ha categories per tant cada associat farà les seves propostes per motius tan diversos com poden ser la innovació, la trajectòria, la inclusió de la dansa a la societat, el valor pedagògic, la qualitat tècnica,…

Els 3 candidats/projectes més proposats seran els finalistes. En el cas d’empat, la junta directiva de l’APdC votarà per a desempatar. Un cop decidits els 3 finalistes us els farem saber i sereu de nou els associats i associades els qui votareu per a decidir el guanyador/a. 

30 anys de l’APdC: un any festiu i de reivindicacions

L’any 2017 farem 30 anys!, i serà un any de reivindicació i de festa. Per aquest motiu, volem fer un recull de les reivindicacions més importants per al sector. Necessitem la teva col·laboració per continuar movent-nos junts, volem que ens diguis, per a tu què necessita la dansa i els seus professionals,  què necessita la dansa dir-li al sector polític, quines són les grans mancances del sector,  què podem millorar, com, etc.

Fes-nos-ho saber i farem visibles les reivindicacions al voltant del Dia Internacional de la Dansa.

ENVIA LES TEVES PROPOSTES! (Premi Dansacat + reivindicacions)