Actualitat

Els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar l’abonament per al Festival Sismògraf per 25€

25/03/2015

·Els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar l’abonament per als espectacles de pagament del festival per 25€ (preu normal: 45€).

El Festival Sismògraf, que enguany aborda una important reorientació per esdevenir el mercat estratègic de la dansa a Catalunya, es durà a terme a Olot del 24 al 26 d’abril, amb una trentena d’espectacles i una vintena de companyies que oferiran un ampli ventall de propostes en formats molt diferents, des de creacions pensades per al gran públic fins a creacions d’avantguarda, espectacles a l’aire lliure i peces a mig camí entre la dansa, el circ i la poesia.

El festival comptarà amb: Andréane Leclerc, Àngels Margarit/ Cia. Mudances, Cobosmika, Danat Dansa, Giradanza, Grua, Lali Ayguadé, Companyia Maria Antònia Oliver, Companyia Mar Gómez, Mauricio González, Moviment d’insurrecció sonora + Sol Picó i Vero Cendoya, Ona Fusté, Roger Bernat, Sonia Gómez, Brodas Bros, Iron Skulls, entre d’altres. Veure tota la programació

Abonament per a socis APdC

Els socis i sòcies interessats en comprar l’abonament a preu especial, cal que:

1)    Envieu correu electrònic a helena.coma@olot.cat, indicant a l’assumpte “Reserva d’abonament Sismograf professionals de dansa) i al cos del correu el vostre nom i cognoms, i el número d’associat/da.

2)    Transferència de l’import de l’abonament de (25 euros) al número de compte:

ES40 2100 0008 2902 00713443

Cal especificar al concepte “Festival Sismògraf” i el vostre nom.

3)     Recollida de les entrades dels espectacles a la taquilla del Teatre Principal d’Olot, abans o durant els dies del Festival.


Autobús gratuït BCN-Olot

El Festival posa a la vostra disposició un autobús gratuït de Barcelona a Olot i d’Olot Barcelona, el dissabte dia 25 d’abril. Sortirà a les 9h del matí de Pau Claris-Consell de Cent, i tornarà cap a BCN a la nit.
Les persones interessades heu de reservar plaça enviant un e-mail a susanna.alsina@olot.cat