Actualitat

Els socis i sòcies de l’APdC escolliu els nominats al Premi a la Trajectòria dels Premis Dansacat. Fes la teva proposta!

02/03/2020
Tornen els Premis Dansacat. Tornen repensats i amb una nova dinàmica però amb el mateix objectiu de sempre: reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda el seu vessant més artístic i també el social.
La comissió dels premis i la Junta Directiva de l’APdC han decidit continuar amb la voluntat de fer créixer els premis, establint 10 categories. La novetat és que els finalistes de cada una els decideix una comissió d’experts, formada per coreògrafs, ballarins, gestors, programadors, de diverses edats i de diferents províncies de Catalunya. A l’abril farem públics els 3 finalistes de cada categoria i seran els socis i sòcies de l’APdC els que decidiran els guanyadors a través d’una votació
L’única categoria on els finalistes són proposats pels socis i sòcies de l’APdC és la del Premi a la Trajectòria professional, ja sigui d’un o una professional individual, o d’una companyia, projecte, iniciativa, esdeveniment o entitat relacionats amb la dansa des de qualsevol vessant (creativa, social, pedagògica, de difusió…).
La recepció de propostes estarà oberta del 2 al 15 de març i es poden enviar a través d’aquest formulari.

Els guanyadors/es dels Premis Dansacat, que rebran un premi simbòlic, es faran públics durant la FESTA DE LA DANSA, que se celebrarà al maig.