Actualitat

Els socis i sòcies de l’APdC compten amb un 50% de descompte en les entrades dels espectacles programats a FRIKCIONS

15/11/2018


FRIKCIONS és un espai d’intercanvi d’experiències i pensaments per reflexionar i posar en pràctica diferents maneres d’entendre el cos i la dansa en tota la seva diversitat física, psicològica, sensorial, sexual, a través de tallers participatius, portes obertes al públic, i espectacles amb debat posterior que acollirà La Caldera del 12 al 18 de novembre.

 

Jordi Cortés, directori artístic del projecte, és pioner a Catalunya en portar la dansa a col·lectius amb diversitat funcional des de fa més de 10 anys, formant performers i creadors/es en l’àmbit de la dansa. Aquest projecte neix de la necessitat d’obrir l’espai de La Caldera a tots aquests artistes amb diversitat, que amb una veu pròpia i personal, comencen a crear-se un lloc en el panorama professional, tant a nivell nacional com internacional; amb l’objectiu de visibilitzar els seus treballs artístics i coreogràfics.

Els socis i sòcies de l’APdC tenen entrades a 5€ (un 50% de descompte) pels espectacles programats, que poden aconseguir amb un codi descompte que se’ls haurà enviat per correu electrònic.

 

Programació

Presentació de dos programes de tres peces coreogràfiques curtes cadascun. 

 

 

FRIKCIONS Programa1 
dijous 15 i divendres 16, a les 20:30h

Colectivo El Brote, Jaume & Iris i Laila White.

 

 

 

FRIKCIONS Programa2 
dissabte 17 de novembre, a les 20:30h i diumenge 18 a les 19h

La Mujer del Carnicero, Yur Dance i Jose Galán.