Actualitat

Els socis de l’APdC tindran un 25% de descompte a l’11 edició del Festival TNT

03/09/2013

· L’espectacle Robot! de la coreògrafa andalusa Blanca Li inaugurarà el Festival al Teatre Principal com a estrena a l’estat espanyol
·El TNT 2013 presenta 14 coproduccions del CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa, que es consolida com el gran aparador especialitzat en noves tendències

Del 3 al 6 d’octubre tindrà lloc a Terrassa el Festival TNT| Terrassa Noves Tendències 2013. Entre els espectacles que la direcció artística ha programat per a aquesta onzena edició del Festival destaca la  proposta Carles Santos i Rossy de Palma, Rossy de Palma i Carles Santos. Un espectacle que s’estrenarà en el marc del festival i en què el prestigiós compositor i la polifacètica artista han decidit compartir escenari per primer cop i embarcar-se dins d’un procés creatiu basat en una metodologia d’improvisacions, per a crear una peça on la música i l’acció performativa cobren màxima rellevància.

El Festival TNT és un festival dedicat a les noves tendències en les arts escèniques, que recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos. Des del 2010 combina les arts del moviment amb les multidisciplinàries, amb una clara vocació d’arribar a tots els públics.

Ben aviat trobareu tota la programació al web del Festival.

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un descompte especial del 25%
per a tots els espectacles de sala.
Les entrades es poden comprar a taquilla presentant el carnet una hora abans de l’espectacle. Descompte vàlid només per a l’usuari/a del carnet.