Actualitat

Els socis de l’APdC tenen un 20% de descompte al Màster de Creació en Arts de Carrer Fira Tàrrega-UdL

16/10/2014

El Màster de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l’àmbit internacional, que té la finalitat de formar professionals de la creació a l’espai públic.

Impulsat conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, combina mòduls teòrics i pràctics i s’adreça a graduats en arts escèniques, professionals del sector o qualsevol director, dramaturg, intèrpret, gestor cultural o urbanista interessat en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques.

El Màster és un títol propi de la Universitat de Lleida (per a la seva realització cal tenir grau universitari o llicenciatura) i té un caràcter marcadament professional. Consta de 60 crèdits ECTS que s’estructuren en diversos blocs complementaris: classes magistrals (39 ECTS), elaboració i defensa d’un treball fi de Màster (6 ECTS) i la realització de pràctiques professionals (15 ECTS).

Els idiomes vehiculars són el castellà i l’anglès.

Les preinscrpcions seran fins al 31 d’octubre. A partir del dia 1 de novembre s’inicia el període de  matrícula, i  la tercera setmana de gener de 2015, s’iniciarà el Màster.

Els socis i sòcies de l’APdC tene un 20% de descompte.

Més informació: www.masterfiratarrega.eu