Actualitat

Els Premis Dansacat 2012 es lliuraran el proper 20 de desembre a l’Espai Dansat!

30/11/2012

El proper 20 de desembre a les 20 h es donaran a conèixer els guanyadors de la III edició dels Premis Dansacat en un acte que tindrà lloc a l’Espai Dansat! (C/ Neopàtria 54, BCN) i que coincideix amb l’estrena de l’espectacle de Lali Ayguadé Little Me (21 h). Després de la funció es commemoraran els 25 anys de trajectòria de l’APdC, amb un aperitiu i una festa al hall del teatre.

Serà una vetllada de reconeixement de la tasca duta a terme pels professionals de la dansa, així com de trobada entre aquests i el seu públic.

Es donaran a conèixer els guanyadors de les 3 categories convocades: Trajectòria Professional, Dansa i Societat i, com a novetat d’enguany, Nous Talents. Podeu  votar pels vostres finalistes preferits fins al 16 de desembre. el premi està dotat amb 1000€ i una escultura de l’escola Traç. Fora de concurs, l’APdC també atorgarà el Premi al Soci, decidit per la junta de l’entitat en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/da en el desenvolupament dels objectius de l’associació.

L’assistència a l’acte de lliurament dels guardons és gratuïta. Cal que confirmeu la vostra assistència enviant un e-mail a: premis@dansacat.org.  Després de l’entrega de premis podreu veure l’espectacle Little Me (+INFO). La venda es realitzarà pels canals habituals de l’Espai Dansat!. Els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar entrades amb el descompte habitual (6€). En acabar l’espectacle començarà la música i la festa!

L’APdC va crear els Premis Dansacat l’any 2010 amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels professionals de la dansa i donar-la a conèixer a la ciutadania.