Actualitat

Els estudiants prenen el Mercat amb la Mostra Tot Dansa 2011

10/05/2011

Avui dimecres 11 de maig, a les 18.30 h el Mercat de les Flors acull la Mostra Tot Dansa 2011, una proposta artística única, creada i protagonitzada per alumnes dels Instituts de secundària de Barcelona i, com a novetat en aquesta edició, dirigida per un coreògraf professional, que enguany és Sebastián García Ferro.

El projecte Tot Dansa 2011, organitzat per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, respon a l’objectiu primer d’apropar la dansa contemporània als diversos públics escolars, mostrant-la com una eina educativa pel professorat i, sobretot, introduint-la com una vivència i experiència tan personal com col·lectiva a tot l’alumnat dels instituts públics de Barcelona que s’hi vulguin acollir.

Aquesta tarda doncs, a les 18.30 h, culmina amb la presentació pública dalt d’un escenari tan emblemàtic com és el Mercat de les Flors, un programa que s’organitza en diverses fases de treball al llarg de tot el curs. Amb la formació del professorat, la creació coreogràfica conjunta i la mostra dels resultats, el projecte pretén aprofitar tots i cadascun dels recursos pedagògics i educatius que la dansa ofereix.

La mostra d’avui és gratuïta amb reserva o invitació (aforament limitat).