Actualitat

Els contractes a les arts escèniques en una sessió formativa l’11 de novembre

27/10/2014

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), i l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP), amb la col•laboració d’ SGAE, organitzem una jornada formativa amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents tipus de contracte, així com la seva negociació, què fer en cas d’incompliment, etc. A banda, dedicarem part de la sessió a resoldre els dubtes concrets que tinguin els participants.

La sessió tindrà lloc dimarts 11 de novembre de 10 h a 14h a la Sala Mompou de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona. Metro L4 Barceloneta o L3 Drassanes). Veure mapa

Hi intervindran Núria Rubio, assessora laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Abigail Ballester, gestora cultural de Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i Alfred Fort, gerent de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

Programa:

9:45h-10h Recepció de participants
10-12h L’ABC de la contractació:
• Què és un contracte?
• Tipus de contractes més habituals en les arts escèniques: laboral, d’actuació o bolo per a companyies, i de representació artística
• Com negociar el contracte i les retribucions
• Models de contracte
• Què fer en cas d’incompliment de contracte
• Què ens pot suposar no signar contractes escrits
12-12.15h Pausa
12.15-13.30 Resolució dels dubtes dels assistents.

La sessió és gratuïta per als socis de l’APdC i de les altres entitats organitzadores però és imprescindible la inscripció prèvia fins al 5 de novembre. El preu per als no associats és de 5€.