Actualitat

Els carrers de L’Hospitalet s’omplen de dansa al VII Festival “Per Amor a l’Hart”

14/06/2011

L’Hospitalet acollirà els propers dies 1 i 2 de juliol més de 30 obres i espectacles en la setena edició de Per amor a L’Hart, el festival d’art de carrer organitzat per l’associació cultural Bipol·art conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament. Després de set anys, el festival està plenament consolidat com a esdeveniment de la ciutat i aplega cada any un nombre més gran de públic de totes les edats.

Si al 2010 la dansa començava a guanyar pes dins la programació del Festival, al 2011 aquesta presència es consolida. Al Per Amor a L’Hart d’enguany podrem gaudir de la dansa més física i urbana a càrrec del duo franco-coreà Clash 66 i de la companyia catalana de hip hop Kulbic, així com d’espectacles plens d’humor i sentiments, com el que ens proposa la coreògrafa francesa Claire Ducreux o la cubana Maura Morales. També torna a passar per L’Hospitalet la companyia de dansa aèria Sacude, amb TuGiro –segona part del premiat espectacle Falso Giro 2– que s’estrenarà sobre les parets de l’edifici de l’Ajuntament.

D’altra banda, el circ continua present en la programació amb espectacles per a tota la família, com el que ens ofereix la companyia argentina Circo Eguap o la catalana El Generador, propostes que contrasten amb una línia més poètica cap al circ contemporani, com l’espectacle L’home que perdia els botons, de Circ Panic, o Gris de La Corcoles.

El Festival tancarà la seva programació d’arts escèniques amb un cabaret que inclourà accions plàstiques, números d’humor, màgia, portés acrobàtics i bàscula.

El festival Per amor a L’Hart vol ser un referent per a tots els artistes que presenten obres o espectacles per ser exhibits al carrer per tal de facilitar-los un espai en el qual mostrar les seves creacions. Alhora, els organitzadors volen apropar aquestes manifestacions artístiques al públic de la ciutat.

Més informació: www.bipolart.org/menu_peramorbig.html