Actualitat

Obert el termini per presentar candidatures a la nova Junta de l’APdC 2023-2026

12/12/2022

Cada tres anys celebrem les eleccions per escollir una nova Junta Directiva de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. L’actual junta finalitza el seu mandat el proper 25 de febrer de 2023, i és per això que comencem a informar-vos que aviat s’obrirà el termini per a presentar noves candidatures. Si esteu pensant en formar un equip i presentar projecte, ho haureu de fer entre el 12 de desembre de 2022 i el 12 de gener de 2023. Aquí teniu algunes preguntes freqüents sobre el procés de presentació de candidatures i funcionament de la junta directiva:

Qui pot formar part de la junta?

Qualsevol grup de socis o sòcies de l’APdC de com a mínim 7 persones: president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a i vocals.

Què implica ser membre de junta?

Decidir quines són les línies de treball de l’APdC i quins projectes desenvolupa. Reunir-se periòdicament amb els altres membres de la junta. Representar a l’APdC davant del sector i les institucions. Es tracta d’una feina voluntària (no remunerada).

Què ha de tenir una candidatura?

A les candidatures presentades hi ha de constar el nom de tots els candidats/es i el càrrec al qual es presenten. També un resum del projecte que es proposa i els objectius principals d’aquest (de 5 a 10 pàgines).

Com enviar una candidatura?

Per e-mail: info@dansacat.org o per correu postal: Carrer d’Eugeni d’Ors, 12. 08028 Barcelona.

Es podran enviar candidatures des del 12 de desembre de 2022 fins al 12 de gener de 2023, ambdós inclosos.

Com es farà difusió de les candidatures?

L’APdC farà arribar als associats i associades -a través de correu electrònic-  els programes i altres comunicacions. S’enviarà com a mínim una vegada, a partir del 13 de gener.

* Les candidatures que es presentin a elecció tenen dret a comunicar el programa d’actuació als associats i associades abans de la data de l’elecció. A aquests efectes, tenen dret a disposar de la llista dels associats i associades amb antelació suficient.

Qui i com s’escull la nova junta?

Les candidatures rebudes es faran públiques a través de www.dansacat.org i s’enviaran per correu electrònic als socis i sòcies de l’APdC, els quals, mitjançant votació presencial, vot per correu postal o vot electrònic (a través de formulari), escolliran qui formarà la propera junta. Els integrants de la candidatura més votada seran escollits membres de l’òrgan de govern.

La votació per correu postal (indicant el vostre nom i cognoms, i número d’associat/da) es farà efectiva del 13 de febrer de 2023 al 20 de febrer de 2023.

La votació electrònica (a través de formulari) es farà efectiva del 13 de febrer al 24 de febrer de 2023.

Hi haurà votació presencial a l’Assemblea extraordinària: dissabte 25 de febrer (de 10 a 14h).

RESUM DEL CALENDARI:

Termini per presentar candidatures per al nou mandat: del 12 de desembre del 2022 fins al 12 de gener de 2023, ambdós inclosos.

Campanya electoral: del 13 de gener de 2023 al 12 de febrer de 2023.

Votació per correu postal, indicant el vostre nom i cognoms, i número d’associat: del 13 de febrer de 2023 al 20 de febrer de 2023.

Votació electrònica (formulari que s’enviarà per correu electrònic als socis): del 13 de febrer al 24 de febrer de 2023.

Vot presencial a l’Assemblea extraordinària: dissabte, 25 de febrer de 2023 (de 10 a 14h).

Podeu consultar els Estatuts de l’APdC aquí.