Actualitat

El VII Festival Internacional de Dansa de Terrassa aposta per creadors emergents

28/09/2009

El VII Festival Internacional de Dansa TNT- Terrassa eN movimenT es celebrarà de l’1 al 4 d’octubre. Aquest certamen aposta per indagar els límits de les arts escèniques i dels llenguatges més trencadors i inclassificables i pretén donar suport als creadors emergents i espectacles de petit i mitjà format.

El festival s’inaugurarà dijous 1 d’octubre al Teatre Alegria amb l’espectacle La Kitchen de la companyia suïssa Linga amb coreografia de Katarzina Gdaniec i Marco Cantalupo. La Kitchen fa un retrat, en l’espai d’una cuina, de les relacions familiars i de la violència domèstica.

El festival, a més, també presenta un ampli ventall de produccions catalanes entre les quals destaquen els treballs de Thomas Noone, David Fernández, Jordi Cortés, Mal Pelo, Sonia Gómez, Búbulus o Erre que Erre, entre d’altres. En total, durant quatre dies, es podran veure més d’una quinzena d’espectacles.

Tres teatres i espais urbans
El festival es desenvoluparà al Teatre Alegria, a la Sala Maria Plans, i també a la Nova Jazz Cava. A més,  el TNT – Terrassa eN movimenT també vol estar present al carrer i s’han programat més d’una dotzena de passis als carrers i places de Terrassa.

Trobaràs més informació a: www.tnt.cat.