Actualitat

El VI Cicle de Dansa i Teatre Físic arriba al Tantarantana

13/09/2010


Els socis de l’APdC poden adquirir entrades a 5€ 
El VI Cicle de Dansa i Teatre Físic tindrà lloc del 15 de setembre al 3 d’octubre a l’espai TANTAdansa del Teatre Tantarantana i dins de DANSALONA. En aquesta edició nou companyies de dansa presentaran propostes molt diverses que ofereixen una visió molt variada dels diferents camins per on transiten els creadors de la dansa contemporània.

Una de les novetats d’enguany és la internacionalització,  ja que comptarà amb dues companyies de fora de l’Estat Espanyol: la Cia Decalage de Mickael Marso, resident a Birmingham (Regne Unit) i la Cia Baila Louca que prové de Rotterdam (Holanda). + info

L’altra novetat és que el teatre, amb la col.laboració del Centre Cívic Barceloneta, ofereix una residència de tres setmanes al ballarí i coreògraf Mickael Marso per a desenvolupar un work-in-progress amb el músic català Miguel Marín. El creador també realitzarà un taller intensiu a La Barceloneta. D’ altra banda, la ballarina i coreògrafa Rita Vilhena de la Cia. Baila Louca impartirà un workshop per a professionals. El resultat del work-in-progress i del workshop serà presentat dins del cicle al Tantarantana.


Programació: