Actualitat

El TNC presenta programació 2018-19 amb 4 espectacles de dansa

18/05/2018
Dijous 17 de maig el Teatre Nacional de Catalunya va presentar la programació de 2018-19, on la dansa hi tindrà un espai destacat.
Roberto Olivan portarà al teatre Cuculand Souvenir, espectacle que es va estrenar al Sismògraf d’Olot aquest passat abril i que passarà pel Festival Grec abans d’instal·lar-se a la Sala Gran del 22 al 25 de novembre.
Cesc Gelabert presentarà a la Sala Petita el seu últim treball, Nom, un diàleg multipolar, sense jerarquies, entre els intèrprets/ballarins, el músic, la il·luminadora, el coreògraf  i la dissenyadora de vestuari. Una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya, una càpsula específica per a l’espai concret, amb improvisacions i matisos diferents en cada sessió. Serà del 7 al 17 de març de 2019.
Malpelo també farà una incursió a la Sala Petita del TNC. Del 28 de març al 7 d’abril actuaran amb Bach Project, un espectacle en què ballarins i músics dialogaran amb les Variacions Goldberg.
La companyia belga Peeping Tom tancarà la participació de la dansa en aquesta temporada del TNC amb Kind, la tercera peça de la trilogia sobre la família.
Pots consultar tota la programació aquí.