Actualitat

El Teatre Poliorama presenta El Llanto

23/06/2008

El Teatre Poliorama presenta del 24 de juny al 10 d’agost ‘El llanto’, un espectacle e la companyia de teatre independent Octubre Teatral, liderada per Jaume Vilanueva, que conjuga la poesia de Lorca i la música de Granados amb el flamenc, la copla i el món del toreig.

Fusionant música, poesia i dansa, neix de l’obra original de Federico García Lorca ‘Llanto por Ignacio Sánchez Mejías’, i s’uneix a la música d’Enric Granados.

El muntatge recupera la iconografia del flamenc i el món taurí, però planteja una lectura oberta a tots els públics i sensibilitats. A partir d’una visió metafòrica i d’una posta en escena molt cuidada i preciosista, la cantaora Juana García (‘La Gitana Catalana’), els bailaores Nacho Blanco i Fede Gómez i el piano a mans de Rafael Plana ens mostraran el món taurí des d’una altra perspectiva: la de Jaume Villanueva.

‘El llanto’, a partir del tema recurrent de la mort del torero, proposa un espectacle pels sentits, dirigit no solament als aficionats al flamenc o als toros, sinó a un públic, plantejant diferents recorreguts a través de diversos llenguatges.