Actualitat

El soci Josep Maria López obté la beca de l’APdC per l’Institut Universitari Alicia Alonso

09/06/2011

El soci núm. 732 Josep Maria López ha obtingut la beca de l’APdC pel Curs Internacional de Danza de l’ Institut Universitari de Dansa Alicia Alonso. Com ja us vam informar aquest Institut, de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid va oferir una beca a un soci/a de l’APdC per a participar al XIX Curs Internacional d’Estiu, que se celebra del 4 al 22 de juliol a les instalacions de l’Institut a San Lorenzo de El Escorial (Madrid).

La beca cobreix el 50% de la matrícula de 800 € en la modalitat de Residents. El procediment de selecció era un sorteig entre les persones que sol·licitessin la beca.

El Curs Internacional de Dansa té una càrrega lectiva de 100 hores distribuïdes en continguts teòrico-pràctics. Les classes s’imparteixen de dilluns a divendres en horaris compresos entre les 10.00h i les 13.30h a les sessions de matí; i les 16.00h i les 19.30h, a les sessions de tarda. En finalitzar el curs, s’entregarà un diploma de participació a tots els alumnes que ho desitgin. I, com cada any, s’efectuarà la tradicional Gran Gala Internacional de Dansa a l’escenari de la Plaça de la Llotja del Real Monestir de San Lorenzo de El Escorial.

Més detalls sobre la convocatòria de l’APdC aquí: www.dansacat.org////convocatories/2/869/