Actualitat

El Sismògraf obre un qüestionari per plantejar què i com s’hauria de fer per poder compartir el treballs dels artistes catalans al món

25/03/2019

Per a la onzena edició, que serà del 25 al 29 d’abril, el festival Sismògraf està repensant la Jornada de Professionals com a Jornada de Treball.
 
Fan extensiu un qüestionari a tot el sector (creadors i creadores, agents, equipaments, institucions) i sobretot a tothom que s’hagi inscrit al festival, amb l’objectiu d’elaborar un document que reculli moltes veus i els serveixi de punt de partida per a començar a dissenyar un dispositiu per a mostrar la creació coreogràfica catalana al món.
 
És a dir, què i com s’hauria de fer per poder compartir el treballs dels artistes de la dansa amb els professionals, els programadors/es i els directors/es artístics dels teatres i festivals nacionals i internacionals?
 
La Jornada es desenvoluparà el divendres 26 d’abril de 10.00 a 13.00 a La Carbonera del Teatre Principal d’Olot. Si us ve de gust podeu respondre el qüestionari i fer-lo arribar a: professionalssismo@olot.cat.