Actualitat

EL SDE presenta els tallers de formació de transformació digital 2018

10/01/2018

Enguany, els itineraris SDE 2018 presenten nous tallers, que amplien i complementen el recorregut formatiu amb una programació més integrada. Per petició dels usuaris de l’SDE, s’incorpora un taller de LinkedIn enfocat a estratègies d’internacionalització i s’aprofundirà en el posicionament SEO i l’eina Google Analytics.

Com a novetat, oferiran també una formació online, estructurada en diverses càpsules formatives que introdueixen els conceptes bàsics per poder assistir als tallers presencials de l’itinerari de Comunicació a les xarxes socials. Aquesta formació porta per títol Introducció a les xarxes socials i s’estructura en set càpsules formatives. Té com a objectiu explicar per on es pot començar a fer una estratègia general a les xarxes socials i apropar-nos al màrqueting de continguts (content marketing). Així, a més de la introducció general, també hi ha programades càpsules específiques per a cadascuna de les xarxes més rellevants, com ara Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Periscope.

En total s’ofereixen 13 tallers agrupats en 2 itineraris (comunicació a les xarxes socials i màrqueting i promoció a internet) a més d’un taller de creació d’un pla estratègic de comunicació com a sessió de tancament.

Consulta el contingut de tots els tallers aquí.