Actualitat

El SAT!, la FECED, l’ACPDC i joves creadors celebren el present i el futur de la dansa

28/11/2011

El SAT!, en col·laboració amb joves creadors, la FECED (Federación Estatal de Compañías y Empresas de Danza) i l’ACPDC (Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya) ha decidit celebrar la dansa durant dues sessions, sota el lema: Volem ballar!

Els dies 9 i 10 de desembre es podrà gaudir, a preus populars i obert a tothom, de dues sessions on el SAT! Teatre de Barcelona aixecarà el teló per veure els treballs de joves creadors, alumnes i graduats; així com de companyies reconegudes i establertes d’arreu de l’Estat Espanyol com Erre que Erre, CobosMika, La Veronal, Otra Danza, Ibérica de danza, Sol Picó (intervenció en vídeo), Cesc Gelabert (intervenció en vídeo), entre d’altres.

9 de desembre > 21h > 6€
Volem ballar! – El futur
Nit de presentació de la feina que es fa als centres de formació de dansa, amb propostes d’alumnes i joves creadors de Barcelona.

10 de desembre > 20:30h > 6€
Volem ballar! – El present
A partir de la col·laboració entre la FECED i l’ACPDC es podran veure extractes curts de Erre que Erre, Cobosmika, La Veronal, Ibérica de danza, Otra Danza, Yoshua Cienfuegos, Cesc Gelabert (intervenció en vídeo), Sol Picó (intervenció en vídeo), entre d’altres.