Actualitat

El projecte ‘Circula! 2016 Tren de creació i formació en dansa’ rep 55 candidatures

10/05/2016

* El projecte Circula! ha rebut 55 propostes per participar en l’edició d’enguany

La valoració i selecció la duran a terme una comissió integrada per representants dels espais d’exhibició que acullen les propostes i un membre de la junta de les associacions impulsores (l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya – APdC, l’Asociación de Profesionales de la Danza en la Comunidad de Madrid – APDCM, l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana – APDCV i l’Asociación de Profesionales de la Danza del País Vasco – ADDE, aquesta última incorporant-se aquest any). La comissió tindrà en compte la qualitat de la proposta, la trajectòria dels creadors i creadores, i la innovació.

Les persones seleccionades es donaran a conèixer la segona setmana de juny. A més de mostrar la seva peça en una de les comunitats de les associacions organitzadores, realitzaran una proposta formativa. L’exhibició de les propostes seleccionades es durà a terme entre setembre i desembre del 2016.

Sobre Circula!…

CIRCULA! Tren de creació i formació en Dansa, una iniciativa que arriba a la seva segona edició amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa, impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Asociación de Profesionales de la Danza del País Vasco (ADDE) i l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV).

Circula! va nèixer com una necessitat dins el context de les mancances actuals de les polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.