Actualitat

El projecte ‘Ballar ens fa bé’ acosta la dansa a col·lectius diversos

12/04/2016

Tots ballem a la nostra manera, i la dansa forma part de les nostres vides des que naixem. Ballar ens aporta moltes coses, és un art escènic, integrador, saludable i educatiu.

Aquest any hem volgut que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l’exhibició d’un espectacle, siguin els veritables protagonistes.

Volem que la dansa arribi allà on no arriba, a col·lectius que no n’han tingut contacte, per tal de què puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors.

Per aquest motiu vam cercar professionals de la Dansa que han desenvolupat tres projectes, sota el lema “Ballar ens fa bé”, amb l’objectiu d’apropar la dansa, d’una forma lúdica, a un col·lectiu que no n’estigués familiaritzat.

 Aquesta activitat, proposada lliurement pel professional, s’ha treballat de gener a abril i finalitzarà amb una presentació pública amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. Aquest és el calendari d’espectacles que han sorgit a partir de tallers participatius amb col·lectius diversos:

23 d’abril, a les 18h, a la Plaça Major de Guissona – Actuació de dansa de la Colla Castellera Margeners  (amb l’acompanyament d’Anna Rubio i Iera Delp)

29 d’abril, a les 20h, a la Biblioteca de Lloret de Mar – Actuació de dansa de l’Aula Municipal de Teatre d’Adults (amb l’acompanyament d’Elisa Huertas)

Al maig, al Vendrell – Actuació de dansa del Centre d’Educació Especial Garbí (amb l’acompanyament de Joan Laporta i Irina Martínez).