Actualitat

El Programa.cat anul·la la cerca d’experts

07/05/2012

La Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural ens ha fet arribar la següent carta en la qual exposa que finalment es prescindirà dels comitès d’experts. Davant d’aquest canvi sobtat, l’APdC, juntament amb altres associacions culturals, estem demanant explicacions. Us informarem quan tinguem novetats.

“Benvolguts/des,
Com bé sabeu, des de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural s’ha posat en marxa el nou Sistema Nacional de Programació Escènica (un conjunt de mesures per fomentar les programacions dels teatres i auditoris de Catalunya). Entre aquestes mesures hi ha l’elaboració de PROGRAMA.CAT, una llista oberta d’espectacles i concerts disponibles per programar la temporada 2012/2013.
Fa uns dies us vam explicar el funcionament dels comitès d’experts i us vam convidar a formar-ne part (a vostè o a la persona que creguéssiu adequada i complís els requisits establerts) per tal de valorar les propostes de la llista oberta amb uns criteris que es van discutir amb tots els sectors artístics.
Ara, lamentablement, raons administratives i tècniques ens desaconsellen la valoració de les propostes i, per tant, prescindirem d’aquests comitès en la configuració de la llista oberta. Per tant, els programadors de Catalunya podran consultar els espectacles i concerts disponibles sense cap valoració.
Us agraïm la vostra predisposició i interès i us demanem que disculpeu les molèsties que això us hagi pogut ocasionar, atès que han estat qüestions totalment alienes a la feina i professionalitat del personal tècnic i administratiu de la DGPCC.

Cordialment,
Jordi Cabré i Trias
Director General de Promoció i Cooperació Cultural”