Actualitat

El músic Manel Camp, nou conseller del CoNCA

11/03/2010

El Parlament de Catalunya ha votat avui la candidatura de Manel Camp com a nou membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts per cobrir la vacant existent des del passat mes d’octubre. El Plenari del CoNCA ha rebut amb satisfacció la gairebé unanimitat del ple del Parlament, que en votació secreta ha ratificat la proposta de Camp amb 118 vots a favor i només 2 en contra.

Manel Camp és pianista, compositor i pedagog. Cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya, (ESMUC)  i professor d’improvisació musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Veure biografia.

El president Francesc Guardans i els vicepresidents Pilar Parcerisas i Manuel Forcano han acompanyat a la sessió parlamentària el nou membre del Consell. El president ha destacat que l’ampli suport de la cambra catalana “no només subratlla la vàlua personal i artística de Manel Camp sinó que és un senyal molt positiu de suport del Parlament de Catalunya al CoNCA i a la tasca que està duent a terme coincidint amb el primer aniversari del naixement de la nostra institució”.