Actualitat

El Museu Picasso acollirà espectacles de dansa

06/05/2008

Bebetto Cidra, Sebastián García i Increpación Danza participaran amb espectacles de petit format en la nova programació del Museu Picasso de Barcelona. El centre obre les seves activitats a l’entorn més immediat, a la ciutat i al barri, amb un cicle de divuit espectacles participatius de petit format els diumenges.

Circ, dansa i música ompliran els espais del Museu per repensar Picasso des de l’actualitat i
connectar-lo amb la creativitat i recuperar la idea de creació de Picasso, artista que va col·laborar amb diferents disciplines artístiques com el ballet i el circ. El cicle ‘Diumenges al Picasso’ està destinat a un centenar d’espectadors, que en podran reservar una entrada assequible. Els nens tindran accés lliure.

Els espectacles de petit format de ‘Diumenges al Picasso’ seran una activitat paral·lela a les d’exhibició de l’obra, exposicions i treball científic que desenvolupa un museu que s’obrirà a la plaça que té a la seva part del darrere, connectant dos carrers en unes obres que podrien iniciar-se enguany.

Entre la programació, a més de la dansa destaca l’actuació de Jordi Jané en circ i Ruper Ordorika, Toti Soler i Nino Galisa en música.