Actualitat

El MOV-S 2012 reflexionarà sobre les maneres d’operar en dansa en contextos iberoamericans

10/01/2012

El MOV-S 2012 serà un procés de treball col•laboratiu que conclourà en una trobada iberoamericana de professionals, col•lectius i organitzacions vinculats a la dansa, les arts del moviment i la creació contemporània.

Aquesta trobada tindrà lloc a Cadis del 14 al 17 de juny de 2012 coincidint amb la celebració del bicentenari de la Constitució de Cadis de 1812 i amb la celebració de Cadis Capital Iberoamericana de la Cultura. Estarà organitzada pel Mercat de les Flors i l’ajuntament de la ciutat andalusa.

La quarta edició de MOV-S té com a objectiu obrir un espai de debat que afavoreixi la reflexió en continuïtat. A través de www.mov-s.org s’obre un espai per a reflexionar plegats i compartir pensament i experiències en relació als modes d’operar en dansa, arts del moviment i creació contemporània a Iberoamèrica. La voluntat de fons és generar un debat previ, un desenvolupament previ del pensament i la reflexió per arribar a la trobada amb temes específics per discutir en comunitat.

La trobada serà un espai horitzontal per al debat entre els diferents professionals que configuren el sector de la dansa: artistes, acadèmics, gestors culturals, comissaris, crítics, mànagers, etc.

A més, en els teatres i alguns espais públics de la ciutat i sota el paraigües del Festival Cádiz en Danza, es presentaran espectacles i/o projectes artístics d’Iberoamèrica posant especial atenció a les noves tendències del flamenc.

Els principals objectius del debat de MOV-S 2012 són: proposar un espai per a l’intercanvi d’idees, reflexions i pensaments en relació a modes d’operar en dansa en els contextos iberoamericans; reflexionar plegats sobre quines son les responsabilitats, els drets i les accions que devem desenvolupar en els contextes dels que formem part i desenvolupar estratègies col•laboratives amb Iberoamèrica.

A més a més, als teatres i alguns espais públics de la ciutat es presentaran espectacles i/o projectes artístics en procés, posant especial atenció a les noves tendències del flamenc i a projectes iberoamericans i col·laboratius.

Natalia Balseiro, directora del MOV-S 2012, ens parla del procés de treball col·laboratiu que s’obre uns mesos abans de la celebració de la trobada a Cadis. http://www.youtube.com/watch?v=JNLFrvs2fkQ

Més informació a www.mov-s.org