Actualitat

El món ballarà al carrer en contra de la violència de gènere

25/01/2013

One Billion Rising és una acció global que tindrà lloc el dijous 14 de febrer de 2013. Es tracta d’animar a un bilió de persones a sortir un moment dels seus treballs o de casa i BALLAR, en homenatge al nombre de dones del món que han estat violades o maltractades.  “Volem que el planeta tremoli (literalment!) i establir consciència que ja és hora d’acabar amb la violència a dones i nenes. Esperem que t’uneixis i et llencis a ballar! Podem unir energies i establir consciència el dia 14 de febrer. Fins i tot si estàs sola a casa, enmig del camp balla per tu mateixa! Veuràs que no estàs sola …”, expliquen.

Festes col·lectives, espectacles, grups, ballarins , accions arreu del món es duran a terme. Uneix-te a la festa o crea la teva pròpia acció. Entra a
www.onebillionrising.org i podràs sumar-te al moviment, veure totes les accions que es fan arreu del món, crear-ne una, etc. Veuràs que a Barcelona hi ha una acció ballada programada de19:00-21:00h a la Plaça de la Catedral (Barcelona), oberta a la participació.

http://www.youtube.com/watch?v=gl2AO-7Vlzk