Actualitat

El Ministeri de Cultura està treballant en la creació d’un Centre Nacional de Dansa

06/09/2018
El Ministeri de Cultura té previst crear un Centre Nacional de Dansa, que serà la seu estable de les dues companyies nacionals -Ballet Nacional d’Espanya i Companyia Nacional de dansa- i on també exhibiran els seus espectacles les companyies privades. Així ho anunciava la directora general de l’INAEM, Amaya de Miguel, en una entrevista a la cadena Ser, que l’emissora emetrà diumenge dia 9 de setembre al programa La Hora Extra.

Segons avançava ahir la Ser en una notícia al seu portal web, aquest projecte, el qual encara no consta de pressupost ni terminis, és una de les prioritats de l’INAEM, i el seu objectiu és anar més enllà de l’exhibició: crear un espai on hi hagi escola, tallers, formació i pedrera.

Per de Miguel, el projecte es troba en una fase molt inicial, on encara s’està debatent el pressupost i buscant aliats públics que se sumin a la iniciativa, però la voluntat és ferma: creiem que la dansa ha de tenir el suport decidit de l’INAEM, perquè tenim el talent però ens han faltat sempre els mitjans i els recursos perquè aquest talent arribi als ciutadans.