Actualitat

El Mercat tanca 2011-12 amb creixement de públic i avança la propera temporada

26/06/2012

El balanç de la temporada que el Mercat de les Flors acaba de cloure -a l’espera de rebre els espectacles del festival Grec- mostra la fidelització del públic de dansa: més de 48.000 espectadors respecte als 46.000 de 2010-2011. Les sales han tingut un 73% d’ocupació, un punt per sobre que durant el curs anterior. També han incrementat el nombre d’ activitats: de 289 la temporada passada a 358.

Aquests  resultats fan palesa la importància pel Mercat de la formació constant de públic, dedicant esforços a desenvolupar activitats per aconseguir-ho, com les xerrades amb els coreògrafs o les sessions per explicar la dansa abans dels espectacles, entre d’altres, així com el reforç que ha representat la gestió per part del Mercat del Graner.

Consular balanç de la temporada 2011-12.

Temporada 2012-13

Quant a la propera temporada, el Mercat ampliarà el seu suport i acompanyament a artistes, en un nou format de companyia associada entre les qual hi haurà la Cia. Baró d’Evel, Malpelo i Israel Galván.  Altres companyies que es podran veure seran la Compañía Nacional de Danza, l’Australian Dance Theatre i Hofesh Shechter. També es continuarà apropant la dansa als més petits amb dues companyies i la programació d’un festival per a nens i nenes de 0 a 3 anys, en xarxa amb altres ciutats catalanes.

Tota la programació es podrà consultar a la web del Mercat a finals de juliol.