Actualitat

El Mercat de les Flors programa un homenatge a Núria Font

11/10/2018
El Mercat de les Flors ret homenatge a Núria Font, videoartista i Premi Nacional de la Dansa 2009 que va morir a l’octubre de 2017, mitjançant la celebració de l’IDN Plus, del 16 al 21 d’octubre.
El Mercat planteja l’esdeveniment com una cita per recordar tota la feina feta per Núria Font, i així plantar la llavor d’un esdeveniment que continuï el seu mestratge. Al costat d’altres homenatges que se li fan a Madrid i Barcelona, com l’exposició produïda per l’Arts Santa Mònica amb la col·laboració del Mercat de les Flors i el Festival Loop el mes de novembre, reprenen la pregunta que ella va saber respondre de moltes maneres, sense que mai en marqués el punt i final: com relacionar dansa, imatge i tecnologia?

IDN Plus no vol ser un festival, sinó un punt de trobada per a tots aquells que van creuar les seves trajectòries en anteriors edicions. Per això es presentaran els treballs d’artistes vinculats als passats IDN, com ara Kònic Thtr, Gilles Jobin, l’Instituto Stocos, Eloi Maduell o Erre que Erre, entre d’altres, en un programa que inclou conferències, taules rodones i pel·lícules, entre d’altres.