Actualitat

El Mercat de les Flors presenta la nova temporada, que girarà al voltant de l’eix temàtic “Territoris compartits_ perspectives diverses”

26/06/2019
El Mercat de les Flors ha presentat la programació 2019-2020, amb l’eix temàtic Territoris compartits_ perspectives diverses com a fil conductor. Segons Àngels Margarit “la programació d’aquest eix ens convida a fer una travessa per obres que ens ofereixen altres perspectives i provoquen un canvi de mirada. (…). Tindrem artistes que venen de realitats ben diferents de la nostra, com Lia Rodrigues, Robyn Orlin i Bruno Beltrão, d’altres que estan ben a prop i compartim territori, però tenen la capacitat de desplaçar la mirada per deixar al descobert altres visions, com ara Christian Rizzo, Maguy Marin, Societat Doctor Alonso, Roger Bernat, Andrés Corchero, Marina Mascarell, Quim Bigas… ”
Es mantenen les constel·lacions. Són cicles que situen l’artista en un mapa de relacions, en una aproximació al seu univers particular per alhora fer visibles els seus vincles. La constel·lació posa de manifest que l’artista no treballa sol ni parteix de zero. Dins d’una constel·lació es presenta l’artista en relació amb… persones amb les qui treballa, la generació a la qual pertany, els seus referents, el lloc on treballa, les idees, les temàtiques, els llenguatges, les preguntes, les recerques…
Enguany hi haurà dues constel·lacions: una amb Societat Doctor Alonso, que tindrà diferents presentacions al llarg de la temporada, amb peces sempre sorprenents plantejades des de perspectives fines i transgressores. L’altra amb Lia Rodrigues, coreògrafa brasilera instal·lada a la favela di Maré de Rio de Janeiro des del 2004, que fa de l’art i la creació una eina per al compromís social.
Us recordem que els socis i sòcies de l’APdC teniu el 50% de descompte en 1 entrada a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i 15% de descompte en 2 entrades en la compra on-line.