Actualitat

El Mercat de les Flors posa en marxa la proposta “No et desballis!”

24/03/2020
El Mercat de les Flors se suma als teatres i companyies que ofereixen contingut cultural a les xarxes.
En un comunicat, el teatre informa que està treballant per incloure els espectacles que ha hagut de cancel·lar dins la propera temporada a partir de la tardor del 2020. I que, “malgrat aquesta insòlita situació, el Mercat de les Flors ha volgut posar en valor la cultura, la dansa, la creació, el joc i el pensament. Per això, a través de la seva web www.mercatflors.cat, s’ofereix cada tres dies un menú coreogràfic”. Inclou:

Espectacles sencers de companyies com Mal Pelo, Baró d’Evel, Roberto Olivan, Marina Mascarell, Àngels Margarit/Cia. Mudances, Israel Galván, Pere Faura, Thomas Noone, Sònia Sánchez, Sol Picó, etc.

Retrats coreogràfics, per descobrir la intimitat creativa d’artistes com Cesc Gelabert, Merce Cunnigham, Rafael Bonachela,  Iago Pericot, Sidi Larbi Cherkaoui, La Veronal, Baró d’Evel… entre molts d’altres. Els retrats han estat realitzats per Núria Olivé-Bellés.

 – Reflexions en torn la dansa, articles de  dansa de diferents autors, dirigits pel professor Robert Fratini, que ens facilitaran una lectura més profunda de les peces coreogràfiques que hem pogut veure al Mercat.

Podeu trobar tot el material a la web del Mercat de les Flors o a través de les xarxes, amb el hashtag #NoEtDesballis.