Actualitat

El MAE proposa un diàleg sobre la diversitat efectiva, sexual i d’identitat de gènere de les arts escèniques catalanes a través del material històric del museu

19/06/2019

En celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, el Museu de les Arts Escèniques proposa una mirada a la diversitat afectiva, sexual i d’identitat de gènere de les arts escèniques catalanes. Un diàleg lliure i sense restriccions, obert a tot tipus de públic, amb la realitat dels personatges i temes que impregnen la memòria escènica que conserva el museu: homosexualitat en el pas del segle XIX al segle XX, bisexualitat durant el franquisme, dones d’escena que trenquen l’estereotip de feminitat, homes ballarins heterosexuals, creadors que van morir de SIDA, la representació de l’alteritat a través de les titelles, etc.

El diàleg, d’aproximadament 1.30h, es durà a terme a l’exposició permanent La Memòria de les Arts Efímeres i comptarà amb accés exclusiu a la reserva d’objectes del museu. Una conversa amb les peces de la col·lecció i la seva realitat queer.

Dimecres 26 de juny, 16.00h. Participants de la Jornada “La diversitat sexual i de gènere en la gent gran: realitats quotidianes, respostes comunitàries i polítiques públiques necessàries” de la Diputació de Barcelona.

Dijous 27 de juny, 17.30h. Oberta a tot tipus de públic.

Si hi esteu interessades, reserveu la vostra entrada al telèfon T. 93 227 39 00 ext. 226 o al correu electrònic mae.it@institutdelteatre.cat. Places limitades.