Actualitat

El MAE acull una Mostra de Cartells de la Cia. Gelabert-Azzopardi

25/09/2013

Fins al 31 d’octubre, el vestíbul del Teatre Estudi de l’ Institut del Teatre acull una mostra de cartells d’espectacles de la companyia Gelabert-Azzopardi, anunciant les actuacions realitzades a diversos països del món.

Els cartells, seleccionats i conservats per la pròpia companyia, formen part del donatiu d’indumentària escènica que Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi han realitzat recentment al Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre (MAE). Dins del donatiu s’inclou el vestuari així com els complements d’indumentària de diversos espectacles de la companyia.

El MAE és un centre de documentació especialitzat en teatre, dansa, òpera, sarsuela, varietats, màgia, circ i manifestacions parateatrals. Inclou un dels fons bibliogràfics i documentals més importants d’Europa, sobretot pel que fa a l’àmbit català i al segle d’Or espanyol, i un Museu amb notables col·leccions (cartells i programes de mà, fotografies, teatrins, esbossos escenogràfics i figurinisme) difoses actualment a través d’exposicions temporals.

Més informació: www.cdmae.cat/ca/en-curs/gelabert-azzopardi-cartells