Actualitat

El Gran Teatre del Liceu sorteja 1 entrada doble pels socis de l’APdC i Amics de la Dansa

17/01/2023

Si sou socis/es de l’APdC o Amics/gues de la Dansa, estigueu atentes perquè podeu guanyar una entrada doble per veure Jungle Book Reimagined d’Akram Khan Company. El Gran Teatre del Liceu ofereix una entrada doble per a la funció del 25 de gener a les 19h.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs al link de sota, abans del divendres 20 de gener a les 12h.

GUANYADORA: NEUS COTS

Recordeu que a més teniu un 30% de descompte en 1 entrada per a totes les zones pels espectacles de dansa a través de compra online. I també un descompte especial del 35% sobre el preu de les entrades regulars amb la compra de l’abonament LICEU DANSA. Per la compra introduir els codis que se us hem facilitat en comunicat intern.

El clàssic de Rudyard Kipling sota la mirada d’Akram Khan

Aquesta nova producció signada pel gran coreògraf Akram Khan és el resultat d’una interpretació de la història original de Rudyard Kipling. Un conte amb un missatge molt poderós i vigent per al món actual.

Superant les paraules, des del gest i el moviment, i amb l’ús de la tecnologia de projeccions, Khan ens farà reflexionar sobre el canvi climàtic, que afecta tots els éssers vius del planeta. Els cossos, les nostres veus i la nostra convicció d’una història per canviar el món.

Akram Khan és sinònim d’una companyia de dansa entesa com una plataforma per a històries explicades des d’una altra perspectiva: aprofitant els vells mites creen nous muntatges que parlen del significat de viure en una societat globalitzada. Una companyia valenta que canvia les regles del joc. Potser no és la fi del món, sinó el final de la nostra espècie!