Actualitat

El II Festival Fenòmens arriba a Barcelona del 16 al 19 de novembre

26/10/2016

Del 16 al 19 de novembre torna el Fenòmens, festival internacional de creació híbrida a Barcelona. Fenòmens obre una nova finestra expositiva per mostrar creacions inclassificables, enguany dividides en 4 eixos: cos i pantalla, cos i tecnologies, cos i espai, cos i música. L’edició 2016 té lloc a cinc espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona: Fundació Tàpies, Hangar, La Caldera, Cinemes Girona i Espai Erre.

Fenòmens Festival exhibeix treballs d’artistes ‘radicals en el seu gènere’, segons defineixen els organitzadors.  De la dansa a la performance, de la instal·lació a la música, del cinema a l’esdeveniment participatiu, 4 dies de creacions nacionals i internacionals que parteixen del cos com a eina per a oferir a l’espectador experiències vivencials, inusuals, adverses.

El festival, en la seva segona edició, compta amb 32 artistes, una selecció que prové de 3 comissaris externs, de Québec (Festival du nouveau cinéma de Montréal), Mèxic (Agite y Sirva) i Espanya (AADK Spain), i una convocatòria pública per la qual es van rebre unes 200 propostes. Dins d’aquestes seleccions, s’inclou Collectif (La)Horde, Cie LaRoque/Helene Weinzierl, Kotomi Nishiwaki, Rodrigo Cuevas, Modgeist, Arnaud Courcelle, Balago, Gaëtan Rusquet, Vânia Rovisco, Teresa Navarrete, Miguel Marín, Drama!, Erre que erre, Radicalismo Abstracto, Daniel Gwirtzman, Anders Bigum, Troels Primdahl, Isa·bel, DJ ERRE, a més de 13 obres audiovisuals entre curtmetratges i vídeodansa.

Els socis i sòcies de l’APdC tenen descompte (entrades a 5 i 10€).

Més informació al web del Festival: www.fenomens.net