Actualitat

El Grec Festival de Barcelona 2019 ofereix descomptes del 50% als socis/es de l’APdC per espectacles de dansa, teatre i circ

06/05/2019
Torna el Grec Festival de Barcelona, i els socis i sòcies, presentant el carnet de l’APdC, tenen dret a la compra de dues entrades al 50% de descompte per espectacles de teatre, dansa i circ programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Sala Hiroshima i La Vilella.
Aquest descompte es pot aconseguir a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors a l’inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala. Els espectacles de música queden fora d’aquesta promoció.

La programació de dansa compta amb 12 espectacles:

ab [intra], de Sidney Dance Company.

L’espectacle és un recorregut per l’essència mateixa de la condició humana que es desenvolupa en un escenari minimalista on els artistes esdevenen el focus d’atenció. La banda sonora composta per Nick Wales, juntament amb moviments de la peça de violoncel de Pēteris Vasks Klātbūtne (Presència), proporciona un fons exuberant format pel so de les cordes i per una electrònica atmosfèrica. El resultat és una proposta de moviment brillant, energètica i electritzant, on la tècnica i l’emoció són igualment importants.

Del 2 al 4 de juliol a les 20h al Mercat de les Flors.

Here, de Lali Ayguadé i Guilhem Chatir.

Dos coreògrafs i ballarins excepcionals i la veu d’una soprano dibuixen el retrat de dos personatges que neixen i s’integren en un món de normes i regulacions. En la seva lluita per acostar-se a la veritat, potser es veuran obligats a trencar-les.

El 3 i 4 de juliol a les 21.30h al Mercat de les Flors.

Split, de Lucy Guerin.

Punyent, agosarada i deliciosa, la dansa de l’australiana Lucy Guerin explora els fonaments de la coreografia en una representació hipnòtica on dues ballarines recreen els dilemes i conflictes que planteja la relació amb els altres.

5 i 6 de juliol a les 21h al Mercat de les Flors.


Programa mixt de la companyia A.I.M

Aquest programa, format per quatre peces sensuals, provocadores i d’alta intensitat acosta al públic de Barcelona el treball d’un coreògraf que és un dels valors més joves i brillants de la dansa nord-americana actual.

9 i 10 de juliol a les 20h al Mercat de les Flors.

Play, d’Aracaladanza

El nou espectacle d’aquesta companyia dedicada a acostar la dansa a públics de totes les edats no s’inspira com en anteriors ocasions en el món de les arts plàstiques, sinó en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc.

Del 9 a l’11 de juliol a les 18.30h al SAT TEATRE

Kind, de Peeping Tom

Una companyia de dansa i teatre amb una llarga història d’amor amb Barcelona tanca amb una peça creada a la ciutat la seva trilogia familiar després de Vader i Moeder. Mirem-nos el món amb ulls de nen.

11 i 12 de juliol, a les 20h, al TNC

White Bouncy Castle, de William Forsythe

Si voleu experimentar el moviment en una proposta artística sense més intèrprets que vosaltres mateixos, aneu fent cap al Museu Nacional, on un coreògraf de fama mundial us mostra la seva faceta com a creador d’instal·lacions.

De l’11 al 28 de juliol, de 10 a 20 h. Diumenges, de 10 a 15 h. Dilluns tancat. Museu Nacional d’Art de Catalunya.

AM27, de Javier Guerrero

Una utopia encarnada és un lloc que, tot i que no hauria d’existir més que en la imaginació, existeix. Existeix amb totes les seves aberracions, desplaçaments i incongruències. Premi IT Dansa.

14 i 15 de juliol, a les 20h, al SAT Teatre

Lù (路), de cia. Maduixa

La dansa i unes imatges d’una gran bellesa són les eines que utilitza aquesta companyia per parlar sobre el treball infantil però, també, sobre el món de fantasies gràcies al qual els menuts resisteixen la duresa de la seva vida quotidiana.

16 i 17 de juliol a les 18h al Mercat de les Flors.

Torus, d’Humanhood

Tornem a la tribu. El ritme s’apodera dels intèrprets i els espectadors en una peça que fusiona física i espiritualitat. La signa una companyia amb una sòlida carrera internacional que es mou entre Birmingham i Barcelona.

18 i 19 de juliol a les 20h al Mercat de les Flors.

Legítimo / Rezo, de Jone San Martín

William Forsythe, un dels grans de la dansa, inspira el treball d’una ballarina i coreògrafa basca amb una llarga carrera internacional. Ens ofereix una conferència ballada i un solo que parteixen dels mètodes d’aquest coreògraf.

19 i 20 de juliol a les 20.30h a La Caldera Les Corts

Consulta tota la programació del Grec Festival de Barcelona aquí.