Actualitat

El Graner ofereix dues beques per al m.a.p. – mudances aula pedagógica

11/11/2011

EL GRANER OFEREIX DUES BEQUES PER AL   m.a.p.  – mudances aula pedagògica

El m.a.p. és un programa pedagògic dirigit als joves professionals o estudiants avançats interessats en el treball d’Àngels Margarit / Cia. Mudances.
La companyia programa de manera continuada cursos monogràfics de diferents tècniques i tallers de repertori i composició, impartits per ballarins, professors convidats o col·laboradors d’Àngels Margarit / Cia. Mudances.
L’objectiu és generar una activitat pedagògica al voltant del treball de la companyia per tal d’apropar joves professionals a la companyia i preparar ballarins en els llenguatges actuals de la dansa moderna així com en el material de base emprat en les coreografies d’Àngels Margarit / Cia. Mudances.

El Graner becarà a dues persones per a cadascú dels tallers proposats dintre el programa del m.a.p. 2011-12. La beca cobreix l’import total de la matrícula del taller.

El calendari dels tallers del 2011 és:

Àngels Margarit – L’espai del cos i el cos a l’espai: del 22 novembre al  3 desembre, de dimarts a divendres, de 10 h a 14 h i dissabte 3 de 11 h a 15 h.
2.
Kirstie Simson (Anglaterra / EEUU) – Improvisació, l’art d’escoltar: del 19 al 23 desembre, de 10 h a 14 h.
Més informació sobre el contingut dels tallers a:
http://www.margarit-mudances.com/ca/actividades.html

Envia un mail abans del proper dilluns 14 de novembre  a info@granerbcn.cat adjuntant el teu currículum i especificant el taller o tallers per als quals vols sol·licitar la beca. És imprescindible poder assistir-hi tots els dies del taller.
La selecció es farà previ estudi dels currículums rebuts. La resolució es comunicarà per correu electrònic el proper dimecres 16 de novembre.