El Graner ofereix als socis i sòcies de l’APdC 4 beques de formació
09/10/2013
El Graner ofereix als socis i sòcies de l’APdC 4 beques. D’una banda, n’ofereix dues per al seminari “Mobilitat artística a Europa: facilitats i barreres”, que tindrà lloc els dies 30 i 31 d’octubre al Mercat de les Flors; i d’altra banda, n’ofereix dues més per al laboratori Dins el “com” amb Martin Kilvady i Jurij Konjar, que tindrà lloc el dia 2 de novembre al Graner.
Data límit per a demanar la beca: dimecres 23 d’octubre. Cal que enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org especificant a quina beca vols optar. També pots demanar beca per al laboratori i per al seminari.
Els becats i becades s’escolliran per sorteig i es donaran a conèixer a dansacat.org.
Mobilitat artística a Europa: facilitats i barreres
30 i 31d’octubre de 16:30h a 18:30h – Mercat de les Flors
Seminari impartit per Cristina Farinha. En anglès!
Seminari de dos dies adreçat a gestors, productors, distribuïdors i artistes vinculats a les arts escèniques, i a tot aquell que estigui interessat en la mobilitat d’artistes en un context europeu.
Els objectius del seminari són: emmarcar el context actual de mobilitat i les polítiques a Europa i identificar les principals forces motrius; reconèixer els canvis en els mercats laborals artístics actuals i debatre els processos i els efectes de la mobilitat d’artistes i organitzacions culturals, les condicions de treball, les pràctiques i perfils; identificar els principals obstacles i oportunitats per a la mobilitat d’artistes i professionals de la cultura i les seves organitzacions, entre d’altres.
Més informació
Laboratori amb MARTIN KILVADY i JURIJ KONJAR Dins el “com”
2 de novembre de 10 a 14h – El Graner
Adreçat a ballarins professionals i estudiants de dansa avançats.
Jurij Konjar i Martin Kilvady realitzaran una residència de creació al Graner durant el mes d’octubre. Examinaran les sensacions que es tenen i les observacions que es fan quan ens movem. Tant l’entorn com l’observador, tant el públic com l’artista, seran part d’aquesta recerca. Quantes línies de desenvolupament es poden rastrejar i compondre simultàniament, en temps real?
Després d’una col·lisió de dos universos tan propers que són gairebé totalment diferents, aquest laboratori tractarà sobre el que els artistes han trobat en el camí.
“Intentarem introduir això en el nostre laboratori. Proposant elements amb el quals hem estat treballant – idees que tenen a veure amb la improvisació, la forma en què és percebuda per cadascun de nosaltres. Farem front a temes com l’espai, la memòria, la música, la necessitat, l’habilitat corporal, el pànic, tot llegint els sentits i als demés… individualitzant-los. Tractarem de donar paraules a les nostres sensacions i a les nostres experiències i veurem com aquest procés informa al nostre ball. Repetirem aquest cicle fins que soni la campana”.