Actualitat

El Festival TNT celebra 10 anys i triplica estrenes

25/09/2012


· Àngels Margarit, Sol Picó, Marta Carrasco,  i Iker Gómez presentaran els seus treballs més recents.
·25% de descompte per als socis i sòcies de l’APdC

Del 4 al 8 d’octubre tindrà lloc el Festival TNT| Terrassa Noves Tendències que enguany arriba a la desena edició més creatiu, més contemporani, més divers i més popular que mai, segon l’organització. Durant cinc dies, les sales i carrers de Terrassa s’ompliran de creacions multidisciplinàries que, sense deixar de banda la seva naturalesa, demostraran que els llenguatges escènics del segle XXI no són elitistes ni minoritaris: són arts per a tots els públics. El TNT oferirà 26 espectacles dels quals 16 són estrenes absolutes.

Enguany farà 10 anys des que el TNT nasqué i ho vol celebrar oferint un a programació trencadora més ‘tenetera’ que mai i molt sorprenent, triplicant el número d’estrenes de l’anterior. Una altra novetat d’aquest any és la incorporació de noves disciplines dins de les arts escèniques com la gastronomia i la ciència. En són prova les dues estrenes dels espectacles Els 3 Infinits del mediàtic científic Marc Boada i #PeroEsPotSaberQueHasMenjat, un espectacle que combina l’art de la cuina d’Artur Martínez, xef del restaurant Capritx amb una estrella Michelin i la guardonada i sempre sorprenent Marta Carrasco entre altres artistes.

El TNT| Terrassa Noves Tendències continua treballant per ser un referent nacional i internacional de les dramatúrgies actuals i els llenguatges escènics inclassificables, així com per consolidar-se com l’aparador definitiu de les produccions i coproduccions del CAET. Durant aquest any, el CAET ha apostat estratègicament per donar suport a la creació escènica aliant-se amb altres fàbriques de creació catalanes com poden ser L’Estruch i El Graner. Per tot això del 4 al 8 d’octubre Terrassa esdevindrà el gran aparador de la feina de suport que el CAET dóna a creadors, companyies i produccions d’avantguarda de petit i mitjà format.

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un descompte especial del 25% per a tots els espectacles de sala (Teatre Principal, Teatre Alegria i Sala Maria Plans). Preu normal de l’entrada: 14€, preu amb descompte: 10,50€. Les entrades es poden comprar a taquilla presentant el carnet una hora abans de l’espectacle. Descompte vàlid només per a l’usuari/a del carnet.

 

Més informació: www.caet.cat/tnt.html