Actualitat

El Festival Per amor a l’Hart de l’Hospitalet compleix 10 anys

18/06/2014

El Festival Per Amor a l’Hart, Festival d’art de carrer de Hospitalet, arriba a la seva desena edició carregat de dansa, circ i música. Serà els dies 3, 4 i 5 de juliol, a partir de les 19h, a la Rambla de La Marina i a la Plaça de L’Ajuntament.

Hi participaran 20 companyies tant del territori com de l’estranger. Pel que fa a la dansa, les batalles de break dance tornaran a obrir el Festival a l’espai de la Rambla de la Marina. D’altra banda, es podrà veure Incógnito de Lali Ayguadé, ballarina durant 8 anys de la companyia Akram Kam Company de Londres i nominada l’any 2010 com a ballarina excepcional dels premis de la crítica de Londres. El festival també comptarà amb la jove companyia de Hip hop Love 4 This i l’artista multidisciplinar, fill de l’Hospitalet, Joan Català, que fusiona la dansa, el teatre i el circ al seu espectacle Pelat.

També es podrà veure l’espectacle Delta Víctor de la companyia La Intrusa Danza (Virginia García i Damián Muñoz), espectacle estrenat al Brasil l’any 2012. A més de l’espectacle Era de la companyia Las Ramonas.

Trobareu tota la informació sobre el Festival a www.bipolart.org