Actualitat

El Festival “Més Dansa” arriba al Fortuny de Reus amb 10 propostes

15/10/2008

Avui arrenca la tercera edició del Festival “Més dansa” de Reus, que es durà a terme del 15 al 19 d’octubre a diversos escenaris i espais públics de la ciutat. La programació recull un total de deu companyies i combina propostes de gran format, com l’espectacle Mujeres, de la ballarina de flamenc Merche Esmeralda, i que es podrà veure avui a teatre Fortuny, amb altres de petit format, com és Mensis-Luna, una coreografia de Magda Borrull supervisada per  Marta Carrasco. 

Les 10 propostes
El dia 17, la programació inclourà quatre espectacles de petit format que es representaran al centre d’art Cal Massó: En un racó de l’ànima, de la companyia Hara; Manuales de saliva (Domingos y viajes a Marte), de Gemma Díaz, Verónica Cendoya i Raquel Sánchez; Sota zero, d’ Emili Gutiérrez; i Near, de la companyia Cobosmika.

Dissabte dia 18 es podrà veure Mensis-Luna a Cal Massó i també Habra Kadabra, de la companyia Mar Gómez, a la Casa Rull; Jours la pluie, de La Veronal, a la plaça del Mercadal; Baking , de la companyia Titoyaya, al vestíbul del Teatre Bartrina; i Öleslés, un espectacle creat per Jordi Cortés i Damián Muñoz a partir de la novel·la L’última trobada de Sándor Márai i que es posarà en escena al Teatre Bartrina. Jordi Cortés, a més, serà el professor de la lliçó magistral amb què clourà el festival, el 19 d’octubre al Teatre Bartrina.