Actualitat

El Festival IN SITU, al Metro de Barcelona (TMB)

25/09/2013

La segona edició del Festival IN SITU es durà a terme el 16 de novembre (de 17.30 a 20h) a les instal·lacions del Metro de Barcelona (TMB), concretament a la L1 Plaça Universitat

El comitè de selecció format per Àlex Serrano, Anna Rubirola, Pere Faura, Marine Budin i l’equip artístic IN SITU han escollit les 4 peces següents per al programa:
 
Roser Tutusaus: “SIMÚN”
– Mar Medina: “Hit-and-miss take”

– Natalia Jiménez: “Manifiesto en la frontera”  – Jordi Vilaseca / Proyecto d_ ruses: “5” CANCEL·LAT PER MOTIUS TÈCNICS DE L’ESPAI.

IN SITU és una Mostra anual que vol donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent en dansa contemporània a Catalunya. La Mostra brinda l’oportunitat als artistes independents o col·lectius artístics a obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició. El lloc escollit -TMB- és un espai fora dels circuits habituals de la dansa contemporània, amb l’objectiu d’acostar la dansa a un públic més divers.

El festival  és una producció de MURMUR Gestió i Comunicació Cultural amb la direcció artística de Mireia de Querol i Ariadna Estalella.