Actualitat

El Festival Escena Poblenou celebra el seu 10è aniversari

13/09/2011

Escena Poblenou, festival multidisciplinar d’arts escèniques, arriba aquest any a les 10 edicions consolidant la seva proposta original, renovadora, alternativa i experimental en el camp de les arts escèniques. El Festival tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre de 2011 en diferents sales i espais del barri del Poblenou de Barcelona. Sota la direcció de l’artista i creadora Ada Vilaró, presentarà un programa amb 22 representacions -entre les quals s’hi troba un gran nombre d’estrenes- de 16 companyies nacionals i internacionals, a més a més de tallers i altres activitats paral·leles.

En el terreny de la dansa, enguany podrem veure l’estrena de l’espectacle John, Johnny, de Rosa Muñoz i Sofia Asencio, en el que l’espectador entrarà al submón de la protagonista, convertint-se en testimoni d’un fet molt íntim, privat i una mica pervers a través de la música i el moviment. Amb el Collectivo Cinetico assistirem a dues dansa-performances que es podran veure per primer cop a l’estat espanyol, una de carrer i una altra de sala. I per la seva banda, Hierba Roja estrenarà la peça de dansa i arts visuals Box Series II: Calle Mojada, Caja Cerrada com a part del projecte euroregional V.I.A.

Com a novetat, i amb la clara intenció d’apropar l’espectador als nous llenguatges escènics, enguany el Festival programa els tallers teòrics de formació a càrrec del dramaturg Roberto Fratini, que seran els dies 6, 13 i 20 d’octubre; així com la representació d’una peça a les mateixes cases dels espectadors, que és el cas de l’espectacle Medea (a la carta) que proposa Esther Freixa.

En aquesta 10a edició de l’Escena Poblenou el preu de les entrades als espectacles és de 5€ per entrada amb la novetat que es poden adquirir també per internet (amb un descompte d’1 euro). Els espectacles de carrer segueixen sent gratuï̈ts.

Per a més informació, i conèixer la programació complerta, consulteu  www.escenapoblenou.com